Om Vaskeholdet København ApS.

Kvalitets rengøring

Hos Vaskeholdet København Aps. tilstræber vi ikke at være blandt de største eller billigste på markedet.

Til gengæld arbejder vi hårdt og målrettet, for at være blandt de bedste indenfor de opgaver vi tilbyder, og de opgaver vi påtager os.
Dette gør vi, ved at have stabile og dygtige medarbejdere, som alle gennemgår et internt trænings- og oplæringsprogram, hvor igennem de alle opnår det maksimale kendskab til vores
rengøringsmetoder og vores rengøringsprodukter.


På den måde, kan vi tilbyde vores mange kunder den helt rigtige kvalitets rengøring.

Grøn omstilling

Hos Vaskeholdet København Aps. har vi nu udskiftet ALLE vores diesel varevogne med El ladcykler, og man kan nu opleve de fleste af vores medarbejdere “drøne” rundt i gader og stræder på disse.

Godt for deres arbejdsglæde og velvære – og godt for miljøet!

Ordnede forhold

Alle vores medarbejdere får løn, feriepenge og pension m.m. i henhold til overenskomsten. Endvidere har vores medarbejdere den tid til deres rådighed, som opgaverne kræver.

Det betyder, at både medarbejdere og kunder, ved at vælge Vaskeholdet København Aps. som deres arbejdsplads eller leverandør af rengøringsopgaver, aktivt har valgt side i kampen mod social dumping og dårlige arbejdsforhold!

Hvorfor mange vælger os

3 grunde til at vælge os

De rigtige medarbejdere

Veluddannet i metoder og rengøringsprodukter

Grøn omstilling

Vi har bl.a. udskiftet alle vores diesel varevogne med El Ladcykler

#NejTilSocialDumping

Firma med overenskomst og ordnede forhold for medarbejdere og kunder

Danske Service Virksomheder

Hos Vaskeholdet er vi stolte af at være medlem af Danske Service Virksomheder. Som medlem af denne arbejdsgiverforening får vi adgang til en række fantastiske fordele, der gør det muligt for os at yde den bedst mulige service til vores kunder, og de bedste arbejdsvilkår for vores medarbejdere.